Andana Central
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Normes del fòrum:

Ir abajo

Normes del fòrum: Empty Normes del fòrum:

Missatge por Cap d'administració Dg 15 Jul 2012, 16:31

NORMA 1: RESPECTE:
Com indiquem a la benvinguda, demanem serietat i respecte entre els participants del grup. Si es detecta cap missatge o fitxer que no es considerin adients, despectius o poc respectuosos, s'esborraran. Si s'ha de prendre aquesta mesura amb un mateix participant més de dos cops, l'administració prendrà les mesures corresponents.

NORMA 2: MISSATGES NO PERMESOS:
No es permetran missatges que no tinguin res a veure amb el tema del fil, publicitat no autoritzada, de caracter sexual o que tinguin com a protagonistes a menors d'edat.

NORMA 3: CONFIDENCIALITAT:
El grup vol potenciar que tots els membres s'hi trobin còmodes. Per aquest motiu no està permès facilitar informació personal i/o sensible d'un altre integrant del fòrum si aquest no ho ha difós abans o si no ha donat el seu permís explícit.

NORMA 4: MEMBRES DEL GRUP:
Aquest fòrum està dirigit a persones interessades en l'àmbit del ferrocarril metropolità de Barcelona. Quan un nou usuari es registri, es recomanable entrar a l'apartat de presentacions i escriure una breu presentació sobre qui és i que vol o pot aportar en aquest fòrum.

NORMA 5: OBJECTIU:
Aquest fòrum vol ser un espai on compartir i debatre les opinions, la informació i els projectes tant del passat, present i futur del Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

NORMA 6: PUBLICACIÓ DE MISSATGES:
Ubicació dels missatges: És important escriure els missatges allà on li pertoca. Si es publica un missatge en el lloc equivocat, es mourà al lloc que li correspon i si es necessari s'enviarà advertència a l'autor/a.
No es pot publicar un missatge mes d'una vegada, o sigui, fer duplicitat, sigui al fòrum que sigui. Si es dona el cas, s'advertirà a l'autor/a perquè no torni a passar. A la tercera advertència, aquest participant serà expulsat.

Dintre de les possibilitats, es millor no barrejar diferents temes dins un mateix fil. Si no estan estrictament relacionats, millor obrir un altre.

Es recomanable que feu servir la signatura al publicar un missatge. Es pot crear una en el perfil de membre perquè sigui automàtica o bé, signeu cada cop que publiqueu un. D'aquesta manera ens coneixem una mica mes i sabem el estat MDS de qui escriu, tant pels membres veterans com per les noves incorporacions, inclòs pels membres espies que no s'atreveixen a participar.

NORMA 7: NOTIFICACIONS ADMINISTRATIVES:
Qualsevol cosa que succeeixi al fòrum de forma inusual(i si fos el cas i al passar 24 hores no s'ha pres cap mesura)s'ha de notificar, ja sigui per mal us per part d'un /una participant, ja sigui per informar d'una situació compromesa, ja sigui per un canvi de dades... qualsevol cosa, tant aquí al fòrum com en una trobada, a petició de participants l'administrador gestiona i informa a nivell privat, si s'escau.

NORMA 8: ELIMINACIÓ DE REGISTRES NO USATS:
Els administradors esborraran el registre de tots els usuaris que:
a) No hagin escrit cap missatge i no hagin accedit al fòrum en 3 mesos (qui estigui interessat es pot tornar a registrar)
b) hagin escrit menys de 5 missatges i no hagin entrat en 6 mesos, si cap de les administradors sabem qui és.

Els administradors vetllaran pel compliment d'aquestes normes.
Cap d'administració
Cap d'administració
Administrador

Nombre de missatges : 94
Data d'inscripció : 25/04/2012
Localització : Barcelona

https://forometro-bcn.forocatalan.com

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum